REGIONÁLIS KUTATÁSOK INTÉZETE

NYUGAT-MAGYARORSZÁGI TUDOMÁNYOS OSZTÁLY

English | Oldaltérkép | Bejelentkezés

VEZETO HÍREK

ÚSZT PÁLYÁZATOK

Társadalmi konfliktusok-társadalmi jól-lét és biztonság - Versenyképesség és társadalmi fejlődés ünnepélyes projektmegnyitó

Elkezdődött a „Társadalmi konfliktusok- társadalmi jól-lét és biztonság - Versenyképesség és társadalmi fejlődés" című projekt megvalósítása a Kodolányi János Főiskolán. TÁMOP 4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0069 pályázaton nyert forrásból közel 280 millió forint áll rendelkezésre kutatásra és fejlesztésekre, amelyről fontos tudni, hogy 100%-os támogatásként jelenik meg a megvalósításban.

2013 március 11-én került megrendezésre Székesfehérváron a „Társadalmi konfliktusok- társadalmi jól-lét és biztonság - Versenyképesség és társadalmi fejlődés" című TÁMOP 4.2.2.A-11/1/KONV-2012-0069 projekt sajtótájékoztatóval egybekötött ünnepélyes projektnyitó rendezvénye. Az ünnepélyes megnyitót 2013  március 8-án egy szakmai indító megbeszélés előzte meg Budapesten.

A projektben részt vevő konzorciumi partnerek: Kodolányi János Főiskola (kedvezményezett), Széchenyi István Egyetem, MTA Közgazdaság- és Regionális Tudományi Kutatóközpont Regionális Kutatások Intézete (MTA KRTK RKI).

A projekt keretében a konzorciumi partner intézményekben társadalmi konfliktuskezelés témában komplex alapkutatások folynak, amelyek eredményeként átfogó fejlesztések valósulnak meg HR, kutatásmenedzsment és asszisztencia területén.

A Kodolányi János Főiskolán - ahol mintegy hetven kutató vesz részt a feladatok elvégzésében - minden tanszéket érint a nagyszabású projekt; alap- és mesterszakos hallgatókat, valamint fiatal kutatókat is bevonnak a munkába.

A projekt befejeztével háromkötetes tudományos kiadvány lát napvilágot, amelyben nyomon követhető lesz az elvégzett munka valamennyi fázisa, valamint hozzáférhetővé válnak a kutatási eredmények.

A projekt ünnepélyes nyitórendezvényének teljes sajtóanyaga megtekinthető a projekt honlapján, és letölthető a hírek végén.

A nyitórendezvénnyel kapcsolatos sajtó megjelentések, az alábbi oldalakon érhetők el:

Fehérvár tv

Fehérvár tv

Fejér Megyei Hírlap

Székesfehérvár.hu

Székesfehérvári hírek

Kék Duna rádió

Fehérvári Hírek

Kapcsolódó fileok